Olin eilen siellä syntymäpäiväjuhlilla, joihin jäinkin illan hämärtyessä yökylään. Juhlat menivät varsin mukavissa merkeissä aina niin kauan kuin tuttavani ensimmäinen vaimo tuli käymään siellä ja kävi haukkumassa meidät kaikki lyttyyn. Toisaalta joku meistä sanoi ymmärtävänsäkin häntä, kun tuttavani oli pettänyt häntä ja meistä aika moni tiesi sen ennen toista osapuolta.

Tulin iltapäivällä kotiin ja arvatkaa? Vieläkään ei ole televisiosta lopetettu Arto Nybergin juontamaa keskusteluohjelmaa. Tänään siellä oli laulaja Dave Lindholm, näyttelijä Ulla Tapaninen ja keihäänheiton maailmanmestari Tero Pitkämäki. Voiko turhempaa tapaa olla ihmisellä päästä julkisuuteen kuin edellä mainitut?

Toista ihmistä näytteleminen on varmasti tylsää. Luulen, että kukaan ei lähde siihen ellei oma elämä ole tylsää. Dave Lindholmin lauluissa ainoa positiivinen asia on kitara ja Tero Pitkämäen keihäänheitto on kerrassaan typerä urheilulaji. Ei vaan hänen vaan koko urheilu, toivottavasti hän on siellä puhunut jotain järkevää. Huomenna varmaan saan kuulla jälleen juttuja koko ajan Arto Nybergistä, pitäisiköhän minun hakea toisiin töihin? En tiedä, miten se onnistuisi enää tällä iällä.