Mitähän sitä oikein tekisin tänään? Tässä blogissani on tarkoitus pohtia elämääni eri näkökulmista ja koittaa löytää itselleni se elämän tarkoitus, sitähän loppupeleissä aika moni varmaan haluaa tietää.

Tänään alkaisi kotikunnassani Japanin alkeiskurssi kansalaisopistossa muutaman tunnin päästä, onkohan siellä vielä tilaa? Etunimestä päätellen siellä on japanilainen opettaja, sukunimi sitä vastoin on aika tutunoloinen tällä seudulla. Jos hän on naimisissa japanilaisen kanssa, jotenkin tuntuu varsin erikoiselta pariskunnalta. En minä kyllä tiedä, onko siellä enää opiskelupaikkojakaan? Toisaalta en ole itse kielestä niinkään kiinnostunut, enemmän kiinnostaisi Japanin kulttuuri ja etenkin ruoka.

Löysin äsken muuten netistä juuri kiinnostavan tiedon, että Japanissa syödään enemmän kalaa kuin lihaa. Lihansyöntiä ei harrasteta buddhalaisuudesta johtuen, tuo on minusta ihan outoa. Minä tykkään lihasta nimittäin. Ruokajuomina siellä on olutta ja vihreää teetä, sekin tuntuu oudolta. En voisi kuvitellakaan nauttivani alkoholia ruuan kanssa. Lisäksi minusta tuntuu varsin oudolta joku vihreä tee, eikö se oo yleensä joidenkin parantajien hihhulijuoma? Auttakaa, jos olen väärässä.

Ainoa mitä tiedän Japanista etukäteen on karate sekä judo tai en minä niistäkään paljoa tiedä. Tiedän vaan, että niihin liittyy kai japanilaisilla myös uskonto jotenkin tai liittyykö? Onkohan Suomessa paljon japanilaisia? Ei täällä ainakaan näy kamera kaulassa liikkuvia ihmisiä jatkuvasti.

Seurataankohan näitä blogeja yleensä paljon? Kuinkahan uteliaita ihmiset ovat? Uskallanko pitää tätä blogia, jos joku saa selville kuka oikein olen tai onko sillä loppujen lopuksi mitään merkitystä?