En malta enää kunnolla töitä tehdä tänään, kun ajatuksissani siintää jokaiselle viikonlopun jokaiselle päivälle Karaokea. Haluan näyttää, että osaan laulaa enkä vain osaa laulaa vaan myös esittää. Aion tulkita Mattia ja Teppoa yhtä rohkeasti kuin kyiseiset veljekset, jotka ovat todella upeita. Muuten aion ehdottaa muutamalle tutulleni, että voisimme kisailla jossain muussakin viikonvaihteen aikana. Toivottavasti Karaokelevyissä on muitakin Matin ja Tepon lauluja kuin 'Näitä polkuja tallaan'.

Ennen kuin lähden töistä, aion kirjoittaa yhdelle televisiokanavalle palautetta heidän viihdeuutisista. Toiveissani olisi ajatus, että ohjelmassa joskus olisi vieraana Matti ja Teppo. Uskon, että useampi katsoja innoostuisi Suomessa kyseisestä ohjelmasta sen myötä enemmän. Muutenkin nämä veljekset ovat tehneet vuosien saatossa niin monta suomalaista onnelliseksi, että heistä tulisi tehdä laajempikin juhlasarja.

Töistä ei tosiaan tule mitään nyt, lisäksi toivon että näkisin karaokebaarissa Pipsan ja hänen kaverinsa. Olisi kivaa päästä vaihtamaan ajatuksia myös Tupperwaretuotteista ja siitä, miten pääsisin joskus itse kutsuille mukaan. Voisin samalla myös miettiä, jos pääsisin itse pitämään kyseiset kutsut. Uskon, että saisin myytyä paljon niitä tuotteita. Toivon kuitenkin, että kukaan ei alkaisi valittamaan, jos he ovat tuotteista pettyneitä. Minä en kestä sitä, kun ihmiset valittavat käsittämättömästi itse tekemistään virheistä.