Töissä ei taaskaan mitään uutta, pientä kyräilyä kohtaan jälleen. Se on jo normaalia, enkä voi enää nähdä sitä kuin kateutena minun onnistumisten myötä. Niko ja Anita ovat edelleen kuin kaksi marjaa pusikossa tiiviisti. Saa nähdä, mitä heidänkin toilailuista tulee. Muistan, kun Niko tuli töihin. Hän avautui minulle melkein heti siitä, miten hänellä on ongelmia kotonaan. Jossain vaiheessa hänellä on vaan ilmeisesti mennyt kanssani sukset ristiin jostain. En tiedä.

Erikoista, että vasta oli tuo ruskareissu ja ensi kuussa saattaa olla jo pikkujoulu tai viimeistään joulukuun alussa. Pomomme on sanonut, että sitä ei voi pitää enää itsenäisyyspäivänä eikä sen jälkeen. Tällä hetkellä töissä on vaan huonompi ilmapiiri kuin koskaan.

Illalla en ole katsonut lainkaan televisiota, koitin alkaa jo aikaisin nukkumaankin. Heräsin kuitenkin vähän aikaa sitten ja huomasin, että minulta on jäänyt tämä blogi kirjoittamatta. Toivottavasti saan vielä kuitenkin unen päästä kiinni. Ruskareissun aikana sain hyvin nukuttua, miksihän en saa enää?