Työpäivä meni jälleen varsin nopeasti, mutta eilinen lehtihaastattelu aiheutti jonkinlaisia ristiriitoja. Jotenkin on alkanut tuntumaan siltä, että nuoremmat työkaverini yrittävät työntää minua joko syrjään tai johonkin toisiin tehtäviin.Tänään nimittäin oli se juttu lehdessä. En halua kuitenkaan puhua siitä sen
enempää.

Illalla ei ole tullut televisiosta mitään ohjelmaa, vaikka odotinkin jotain itselleni sopivaa. Niinpä käytin aikaani hyväksi ja leivoin työpaikalle pasteijoita, joiden väliin laitoin säilykesieniä. Maistelin niitä pari ja niistä tuli todella hyviä. Toivottavasti työpaikalla tämän johdosta myös ilmapiiri paranisi. Se on pieni teko, mutta toivottavasti tällä hetkellä riittävä.

Luin tänään artikkelin muuten sienistä. Siinä oli juuri pomoni rouvaa haastateltu ja hän kertoi siitä, kuinka hän on niitä poiminut tämän kesän aikana paljon. Ei riitä, että sain eilen kuulla pomolta leveilyä vaan vielä tuokin. Olikohan sattuma, että se lehti jostain syystä löysi juuri minun käsiini? En usko ainakaan sen olleen, voinhan toki olla väärässäkin.