Työpäiväni meni tänään hyvin. Kahvipöydässä ei naiset puhuneet Arto Nybergistä, vaikka sitä pelkäsin. He olivat jättäneet sen ohjelman tällä kertaa väliin, kun olivat kuulemma järjestäneet Tupperwarekutsut. Minäkin haluaisin joskus osallistua sellaisiin, koska tykkään niistä värikkäistä muovikupposista paljon. Se harmittaa, että minua ei kutsuttu. Toivottavasti saan työkavereiden kanssa puhuttua niin, että pääsen seuraaviin kutsuihin mukaan.

Tänään tuli vähän ennen viittä televisiossa Kuningaskuluttuja. Siinä on mielestäni kaikkein typerin ohjelma, sen pitäisi olla jokaisen oma vika, jos ostaa vääriä tuotteita eikä siitä pitäisi syyttää ketään. Etenkin lapsiperheiden itku joistakin leluista on aivan käsittämätöntä. Luulisi, että aikuiset tietävät mikä on turvallista ja mikä ei.  Toinen typerä ohjelma tänään televisiossa oli Muuttohaukantie, miksi ihmisille pitäisi neuvoa sisustamista. Sehän on helppoja asioita, eikä se ole ollenkaan vaikeaa.

Kohta alkaa televisiossa yrttikoulu, se on kiinnostava ohjelma. Se minun täytyy ehtiä katsomaan. Lauantaina oli se sienikoulu, joka on yhtä tärkeä ja hyvä ohjelma. Tällasia elämän kannalta tärkeitä ohjelmia pitäisi olla enemmänkin. Hyvä ohjelmahan on alle varttitunnin kestävä. Perusasioita ihmiset odottavat eikä mitään huuhaata. Yrttikoulun jälkeen lähden varmaan lenkille, kun haluan tietää mitkä yrtit ovat terveellisiä ja sen jälkeen menen suihkuun, jonka jälkeen kokeilen tänään ostamaani vihreää teetä.  Sain siitä vinkin tässä blogissa, että se auttaisi aineenvaihdunnassa. Puolen tunnin kävely auttaa yhtä lailla helposti minua usein unen saamisessa. Nukun yleensä sellaiset kuusi tuntia ja se riittää minulle.