Eilen kotona ollessani ei netti toiminut, lisäksi näin viikonloppuna monta mainospätkää siitä, että koneiden tieto voidaan kaapata. Se tuntuu varsin pelottavalta, vakoileeko siis joku minun konettani kenties? Mielestäni on aika erikoista, että ihmiset haluaisivat tehdä tällaista kiusaa toisille. Se tuntuu kerta kaikkiaan oudolta.

Tänään on töissä ollut normaali päivä. Papereita on ollut paljon työpöydällä. Minulla on yleensä virtaa viikon alussa paljon ja sitten se menee huonompaan suuntaan päivä toisensa jälkeen. Esimieheni työskentelee tuossa seinän takana. Onkohan hänellä mahdollisuus saada auki nämä tekstini ja muokata tekstejäni eli, kun kirjaudun tähän palveluun - voiko hän siis tietää, mitä netissä teen?

Illalla tulee taas Yrttikoulu televisiosta, joka täytyy muistaa katsoa. Muuten tänään ei tule televisiosta mitään järkevää. Tänään on täällä kova tuuli ja sateinen ilma, joten ilta menee varmaan kotona enkä käy lenkillä.

Se, että eilen ei netti toiminut johti myös siihen, että en voinut kirjoittaa kuulumisiani. Kävin lenkillä illalla ja näin yhden lapsuuteni koulukaverin, jonka kanssa vaihdoimme kuulumisia lenkkipolulla varttitunnin. Hänestä oli tullut johonkin isoon yritykseen henkilöstöpuolen esimies. Hän oli varsin räväkkä persoona lapsena, joten uskoisin hänen arvostavan persoonaa enemmän kuin koulutusta henkilövalinnoissa. Itselleni on ainakin tärkeämpää koulutus kuin ihmisen muu vaikutelma ja luonne.