Kirkon kellot herättivät minut tänään varsin aikaisin. Eilinen Matin ja Tepon esiintyminen oli todella hyvä naapurikunnassamme, kuten osasin ennakoida. Näiden ikinuorten miesten laulaessa viihdyin myös tanssilattilalla eilen varsin hyvin. Ilokseni sain myös tanssia ja minulla oli äärimmäisen kiva yö. Pääsin paikalle, kun lähdin tuttavaparin kanssa tanssipaikalle. Sain tanssia sekä kaverini puolison kuin muiden paikalla olleiden kanssa. Välillä tuntui, että minähän olen oikeasti äärimmäisen hyvä tanssija ja arkuus on vaan siksi, kun en ole vuosiin käynyt lavoilla. Eilinen hyvä mieli alkoi jo siitä, kun voitin raveissakin pitkästä aikaa kuusi oikein, saan tämän johdosta melkein kympin. Asia tuntuu siksi todella kivalta, kun ensimmäinen lähtö meni väärin ja sen jälkeen kaikki hevoset tiesin. Pelatkaa te muutkin blogin kirjoittajat ravia, se on helppoa. Eilen se  tuttavapari sai myös saman voiton, kun neuvoin heille sen rivin.

Tänään olen kuitenkin saanut levättyä myös hyvin ennen huomista työpäivää. Televisio ei ole tarjonnut minulle tänään oikeastaan mitään. Kohta alkaisi Arto Nybergin vetämä keskusteluohjelma, mutta siinä olevat vieraat eivät tänään kiinnosta. En ymmärrä ollenkaan, miksi joillakin näyttelijöillä on polttava tarve olla julkisuudessa koko ajan. Mielestäni Nyberg on yleensä ottaen hyvä tällaisessa ohjelmassa, mutta joitakin ihmisiä hän katsoo mielestäni liikaa ylöspäin ja toisia vastaavasti alaspäin. Se on kyllä huono tapa tuollaisessa ohjelmassa. En ymmärrä varsinkaan sitä, että työpaikalla kahvipöydässä ihmiset puhuvat siitä ohjelmasta. Pari naista on työpaikallani ihastunut myös tuohon aiemmin mainitsemaani Arto Nybergiin. He puhuvat aina maanantaisin Artosta paljon. Muuten viihtyisin työpaikalla hyvin, mutta tuollaiset keskustelut ovat lapsellisia kertakaikkiaan eikä niitä pitäisi yhdessä käydä.

Tänään on myös ollut televisiossa urheilua, se pitäisi kieltää kaikilta. Myöhemmin illalla tulee Big Brother, joka on samanlainen ihmisten  esillä olemisen edistämisohjelma. Siihenkin varmaan valitaan näyttelijöitä ja kaikki siihen liittyvä show on varmasti alusta loppuun saakka käsikirjoitettua.