Tänään ei sujunut ravihevosten juoksu sellaisella tyylillä kuin itse olisin toivonut. Voittojen saaminen jäi siis tällä kertaa, tämän johdosta olen miettinyt lähteväni laulamaan illaksi karaokea. Onneksi siellä minusta pidetään ja voin mennä ihmisiä piristämään Matin ja Tepon parhailla hyvällä laulutaidollani.

Muuten kävin tänään yhden nimeltä mainitsemattoman suuren liikkeen alennuspäivillä. Sieltä löytyikin itselleni monenlaista, kävin nimittäin ostamassa erilaisia juustoja. Olen sen myötä tänään pitänyt itselleni juustokesti-iltapäivän. Mietin, olisiko minun pitänyt kutsua eri tuttaviani kylään? En kuitenkaan kutsunut, koska parilla hyvällä ystävälläni on molemmilla laktoosi-intoleranssi ja en saanut kaupassa sellaista palvelua, että olisin tiennyt varmaksi laktoosittomiksi juustot. En ole kuitenkaan harmissani siitä, että söin niitä juustoja yksin.

Televisiosta on tullut jonkin aikaa vanha kotimainen Fakta homma, joka on mieleeni ja piristävä ohjelma. Siinä on mielestäni jotain tyypillistä suomalaista ja pidän siitä siksi. Tunnen itsessäni vähän samanlaisuutta yhden roolihenkilön kanssa.  Muuten olen sitä mieltä, että kotimaiset sarjat ovat yleensä todella huonoja.