Työviikko olisi taas pian ohi, tämä viikko meni sairastelujen jälkeen varsin nopeasti. Jotenkin tuntuu siltä, että maanantaiaamupäivänä voi olla aika uupunut, kun tietää mitä tänäänkin on jäänyt töissä tekemättä. Käyn juomassa salaa vielä vihreää teetä töissä kupillisen ennen lähtöä, koska neljän aikoihin on parempi olla jo ulko-oven toisella puolella.

Olen miettinyt, että menisin nyt illalla jonnekin laulamaan Karaokea. Saa nähdä,  jaksanko. Useassa paiakssa täällä päin olisi kuitenkin kyseinen mahdollisuus. Olen sillä mielialalla, että voisin laulaa "Näitä polkuja tallaan.". Sen laulaisin ihan kunnioituksesta Matin ja Tepon viime viikkoista keikkaa ajatellen, joka oli upea mielestäni.

Täällä on tulossa lujaa vauhtia muuten syksy, puissa on uusia värejä. Itse en tiedä, mikä vuodenaika on paras. Omalla kohdallani se vaihtelee vuoden mukaan. Tästä syksystä en tässä vaiheessa osaa vielä sanoa mitään. Unessa oli ainakin koira, joka söi maasta eri värisiä lehtiä kuin hedelmäkarkkeja. Muuten se koira oli varsin rauhallinen.